Euskonews-en zure iritzien berri izan nahi dugu. Bidal itzazu!
Euskonews aldizkarian parte hartu nahi al duzu?
Arbaso Elkarteak Eusko Ikaskuntzari 2005eko Artetsu sarietako bat eman dio Euskonewseko Artisautza atalarengatik
On line komunikabide onenari Buber Saria 2003. Euskonews
Astekari elektronikoari Merezimenduzko Saria
Egilea: Arantza Lorenzo Zubillaga
Argazkiak: Gourmet Image
Argitaletxea: Ttarttalo, 2012
Orrialde kopurua: 168
ISBN: 978-84-9843-365-4
Ezaugarriak: Dieta mediterraneoa du oinarritzat eta elikaduraren bidez, oreka eta osasuna lortzea helburu. Horretarako, Arantza Lorenzo nutrizionistak errezeta eta aholku mordoxka eskaintzen ditu, beti ere, sukaldaritza goxo eta zaporetsu bat bultzatu nahian. Sarreretatik hasita, azkenburukoetaraino, barazkiak, lekaleak, haragiak, arrainak eta abar luzea eskaintzen ditu. Betiko zein egungo errezetak, modu errazean azalduta, sukaldean hasi berri direnentzat edo hasi nahi dutenentzat.