Zure iritzia / Su opinión

Parte har ezazu

Sariak

  • Artetsu Saria 2005

    Arbaso Elkarteak Eusko Ikaskuntzari 2005eko Artetsu sarietako bat eman dio Euskonewseko Artisautza atalarengatik

  • Buber Saria 2003

    On line komunikabide onenari Buber Saria 2003. Euskonews

  • Argia Saria 1999

    Astekari elektronikoari Merezimenduzko Saria

200 errezeta goxo eta osasuntsu

Egilea: Arantza Lorenzo Zubillaga
Argazkiak: Gourmet Image
Argitaletxea: Ttarttalo, 2012
Orrialde kopurua: 168
ISBN: 978-84-9843-365-4

Ezaugarriak: Dieta mediterraneoa du oinarritzat eta elikaduraren bidez, oreka eta osasuna lortzea helburu. Horretarako, Arantza Lorenzo nutrizionistak errezeta eta aholku mordoxka eskaintzen ditu, beti ere, sukaldaritza goxo eta zaporetsu bat bultzatu nahian. Sarreretatik hasita, azkenburukoetaraino, barazkiak, lekaleak, haragiak, arrainak eta abar luzea eskaintzen ditu. Betiko zein egungo errezetak, modu errazean azalduta, sukaldean hasi berri direnentzat edo hasi nahi dutenentzat.

Laguntzaileak
Gipuzkoako Foru AldundiaEusko Jaurlaritza
Eusko IkaskuntzaAsmozEuskomedia