Sarrera | |
Historia | |
Artisauak | |
Produktuak | |
Museoa | |
Prozesuak | |
Prezioak |
SARRERA
Gaur erlezain-familia bati buruz hitz egingo dugu, baina atal honetan izan ditugu inoiz gozoarekin zerikusia duten artisauak: Hernaniko Adarraga familia (EUSKONEWS 311. zk.), hostopilak egiten trebea; Sarako Bixente Marichular, “gateau basque” egiten trebea (EUSKONEWS 337. zk.); Gorrotxategi familia, Tolosako “gozogileak” (EUSKONEWS 361. zk.); Javier Aramendia, Errenteriako pastelgilea (EUSKONEWS 415. zk.) eta Koldo Salinas, Irungo txokolategilea (EUSKONEWS 435. zk.).
Esan bezala, erleez eta horien produktuez arituko gara gaur.
Euskonewsen parte hartu nahi duzu? Bidali gaietarako zure proposamenak!
Arbaso Elkarteak Eusko Ikaskuntzari 2005eko Artetsu sarietako bat eman dio Euskonewseko Artisautza atalarengatik
Astekari elektronikoari Merezimenduzko Saria