Argazkia
Aikur
Erle Museoa
2008  /  05-23  /  06-06
Egilea:  Antxon AGUIRRE SORONDO
 Sarrera
 Historia
 Artisauak
 Produktuak
 Museoa
 Prozesuak
 Prezioak


SARRERA

Gaur erlezain-familia bati buruz hitz egingo dugu, baina atal honetan izan ditugu inoiz gozoarekin zerikusia duten artisauak: Hernaniko Adarraga familia (EUSKONEWS 311. zk.), hostopilak egiten trebea; Sarako Bixente Marichular, “gateau basque” egiten trebea (EUSKONEWS 337. zk.); Gorrotxategi familia, Tolosako “gozogileak” (EUSKONEWS 361. zk.); Javier Aramendia, Errenteriako pastelgilea (EUSKONEWS 415. zk.) eta Koldo Salinas, Irungo txokolategilea (EUSKONEWS 435. zk.).

Esan bezala, erleez eta horien produktuez arituko gara gaur.

Zure iritzia / Su opinión
euskonews@euskonews.com
Bilaketa

Bilaketa aurreratua

Parte hartu!
 

Euskonewsen parte hartu nahi duzu? Bidali gaietarako zure proposamenak!

Artetsu Saria 2005
 
Eusko Ikaskuntza

Arbaso Elkarteak Eusko Ikaskuntzari 2005eko Artetsu sarietako bat eman dio Euskonewseko Artisautza atalarengatik

Buber Saria 2003
 
Euskonews & Media

On line komunikabide onenari Buber Saria 2003

Argia Saria 1999
 
Euskonews & Media

Astekari elektronikoari Merezimenduzko Saria

 Galeria
Bilatu Euskonewsen